Favoriet bookmark_border
remove_red_eye 477
favorite_border 0
share

BOOZST

Beauty with a different touch!
De snelheid en de drukte van het leven, of gewoonweg even teveel aan je hoofd hebben. We lopen er allemaal wel eens tegenaan. Soms wil je even ontspannen en ontsnappen aan de hectiek van de dag. Bovendien kan je huid ook wel een oppepper gebruiken. Je bent toe aan een ‘BOOZST’.

Bij BOOZST kom je weer lekker in je vel. Letterlijk en figuurlijk. BOOZST is een Beauty & Wellness concept in Breda waar drukte en snelheid niet bestaan. Bij BOOZST krijg je de volle aandacht van de schoonheidsspecialiste en wordt de behandeltijd volledig en optimaal benut. Alle behandelingen worden masserend uitgevoerd, hetgeen zorgt voor een betere opname van de werkzame stoffen in de producten, een betere doorbloeding, het afvoeren van afvalstoffen én ultieme ontspanning.

BOOZST biedt een breed scala aan behandelingen die op professionele wijze en met gebruik van hoogwaardige producten van het Italiaanse merk [Comfort Zone] worden uitgevoerd. De behandelingen worden afgestemd op jouw huid en behoefte en zorgen ervoor dat je geheel ontspannen en op jouw mooist weer naar huis gaat.