Wie zijn wij?
Ons team draagt zorg voor naamsbekendheid van uw salon. Dit doen wij veel passie met onze online marketing specialisten en strategie.. Door een vooruitblik op uw klant en markt kunnen wij sturen op klantgedrag en extra traffic in uw winkels. Dat betekend nieuwe klanten en extra naamsbekendheid door sturen op data analyses en klantprofiel. In jip & Janneke taal wij weten waar uw klanten online en fysiek bewegen en geven hun de kans om met uw product en service in contact te komen. Uw communicatie via uw huidige website gebruiken wij als doorgeefluik voor uw nieuwe klanten.

Waarom Beautly?
Om in de huidige markt een plekje te veroveren is het niet altijd makkelijk daar de juiste middelen voor in te zetten! Uiteraard heeft u een mooie website maar dit alleen is niet voldoende om in het huidige digitale tijdperk mee te draaien. Beautly kent uw kansen maar zeker ook uw bedreigingen als ondernemer. Om dat u de focus heeft op leveren van kwaliteit en service aan uw klanten blijft vaak weinig tot geen tijd over om uw marketing activiteiten op gang te houden ofwel optimaal in te zetten. Ook is het een vak om met de juiste communicatie middelen naar de klant toe te komen. De tijd van mond tot mond reclame is voorbij. Klanten zijn minder gauw tevreden en met opkomst van concurrenten en het verjongen van uw branche is van belang dat de juiste strategie wordt gevormd en gehandhaafd. Daarom doen wij waar wij goed in zijn! Ons vak is uw naam grootmaken zorgen dat u makkelijk bereikbaar bent voor afspraken (boter bij de vis) ofwel met een minimale investering een hoog rendement behalen.

Voor slechts 299 euro per jaar staat u op het platform dat uw salon voorziet van nieuwe klanten. Het gebruik maken van ons systeem en marketing tools zijn voor u beschikbaar. Het aannemen van nieuwe klanten is nog nooit zo eenvoudig geweest! Uw nieuwe klant hebben wij in beeld en bereik..

Wat mag u verwachten
Simpel en eenvoudig nieuwe klanten werven door onze unieke marketingmodule! Omdat wij over de techniek en strategie beschikken hoeft u alleen te doen waar u goed in bent: Onze kracht is dat wij u verder helpen in online marketing dat zich vertaald in omzet. Wij hebben al meegedacht en ons team denkt verder dan uw winkel en salon. Waarom komen de klanten nu bij u en waarom vinden de nieuwe gezichten uw winkel nog niet? U bent niet zichtbaar in uw online regio ondanks dat u een leuke website heeft mag dat helaas nog geen extra klanten opleveren. Van ons mag u verwachten dat wij uw website en winkel vindbaar krijgen voor nieuwe klanten. Immers uw bestaande klanten bestand weet u al voor jaren te vinden.. Dus vergeet al de uren in sociale media en Google Ads. Als u dat moet meetellen de uren die u moet investeren om steeds tot of mind te zijn bij uw doelgroep is het lichte investering om Beautly dit werk voor u uit handen te nemen. Bent u nog niet door onze account managers benaderd? Maak dan vandaag nog vrijblijvend een afspraak met een van onze medewerkers. Indien gewenst komen wij persoonlijk bij u langs voor een presentatie van de opties om vandaag nog optimaal vindbaar te zijn voor nieuwe klanten extra omzet!

add_circle_outline Neem contact op